Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

FPI Business Hub с номинация за Сграда на Годината

Thu, 06-Dec-2018

Най-новата сграда на FPI – „ФеърПлей Бизнес Хъб“ – бе номинирана за наградата „Сграда на Годината“ за 2018 г. в категорията „Офис сгради“. 

Разположена на метри от метростанция „Витоша“ в кв. „Лозенец“, на ул. „Люба Величкова“ 13, целта на „ФеърПлей Бизнес Хъб“ е да бъде едно по-добро място за бизнес, а основната идея при проектирането и изграждането на сградата бе да се използват всички предимства на първокласната локация, намалявайки до минимум негативното влияние на забързаното софийско ежедневие. 

Основните предимства на сградата са естествената светлина във всички работни помещения, ниските й оперативни разходи,  както и лесно осъществимите промени в интериора.   

Проектът „ФеърПлей Бизнес Хъб“ е един от най-успешните за FPI – реализацията му отне само 22 месеца. Това е периодът от момента на покупка на парцела до нанасянето на първите наематели. 

Вижте представянето на „ФеърПлей Бизнес Хъб“ за конкурса „Сграда на годината“ и подкрепете нашата кандидатура тук.

Контакти

Свържи се с нас
Методи за плащане: