Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Нов дом в 5 стъпки

Да намерите нов дом или дори място за своята почивка винаги е нелека задача. За да се насладите на този период, ние се стараем да Ви улесним максимално при цялостния процес.

Вашият нов дом в „Св. Иван Рилски хотел и апартаменти“ е на 7 стъпки разстояние!

  1. Избор на имот – всички актуални предложения, заедно с техните параметри (етаж, квадратура и т.н.) може да разгледате в секция „Апартаменти за продажба“.
  2. Резервация – валидна 21 календарни дни от внасянето на резервационния депозит.
    • Попълнете и изпратете резервационния формуляр или се свържете с наш специалист по продажбите;
    • В срок от 5 работни дни внесете резервационния депозит от 2 000 евро; 
  1. Сключване на предварителен договор – за Вас ще бъдат изготвени два договора - Предварителен договор за покупко-продажба и Договор за поддръжка и управление на комплекса. След подписването им и внасянето на първата вноска за избраният от Вас имот, той официално ще се счита за „Продаден“. Последната вноска за Вашия имот трябва да бъде направена преди нотариалното прехвърляне на апартамента.
  2. Денят на нотариалната сделка – след полагане на подписите на двете страни пред нотариус и заплащането от Ваша страна на местните данъци и такси, нотариусът ще регистриране сделката в Агенцията по вписванията. Така Вие вече официално ще бъдете собственик на апартамент в „Св. Иван Рилски хотел и апартаменти“.
  3. Нов дом в „Св. Иван Рилски хотел и апартаменти“ – след като подпишете нотариалния акт, ние ще Ви предадем владението върху Вашия нов дом в „Св. Иван Рилски хотел и апартаменти“!


Екипът на „Св. Иван Рилски хотел и апартаменти“ остава на разположение за всички Ваши въпроси!

Контакти

Свържи се с нас
Методи за плащане: